Ingrediënten
Voor een tiental pannekoeken200 gram (zachte) tofoe
100 gram maizena (gedoogd product, maximaal 2 gedoogde producten per dag)
10 schepjes proteďnepoeder
4 eieren
20 druppels boteraroma
30 druppels witterumaroma
1 theelepel vanillearoma
2 eetlepels zoetstof in poedervorm, of meer naar smaak
1/2 liter magere melk
BereidingMeng in een grote kom de tofoe, maizena, het proteďnepoeder en de eieren.
Voeg de aroma’s en zoetstof toe en meng nogmaals.
Giet de melk er heel langzaam al kloppend bij zodat er een mooi glad beslag ontstaat zonder klontjes.
Laat een koekenpan met antiaanbaklaag warm worden en giet er een pollepel beslag in.
Bak de pannenkoek aan één kant goudbruin, draai hem dan om en bak ook de andere kant goudbruin.
Eet niet meer dan 2 pannenkoeken per dag.

BRON: Dukan webshop