Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Sweetpea

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 351
31
Hoeveel kg kwijt ? / Re: Lengte en streefgewicht
« Gepost op: juli 12, 2016, 02:38:21 pm »
Dat is logisch. Want er wordt gekeken naar de richtlijnen van het land waar je vandaan komt. Zo kunnen etnische zaken als bosstructuur en dergelijke verschillen veroorzaken.

32
Hoeveel kg kwijt ? / Re: Hoeveel KG ben jij al kwijt ?
« Gepost op: juli 12, 2016, 02:36:31 pm »
Mooi resultaat hoor en als je zo blijft doorgaan kom je bij hetgeen je uiteindelijk wilt bereiken.

33
Daarom is het belangrijk dat je zelf leert te begrijpen waarom bepaalde zaken wel of niet kunnen. Je kunt niet altijd op anderen varen.
Printen is als je het niet kan onthouden dan een prima oplossing.
Het is ook niet dat je hem niet mag gebruiken maar dan is het gewoon een gedoogd product.

34
De les heb je dus geleerd. Je kunt dus beter even wachten op het antwoord. Nu weet je wel hoe je dus het etiket moet lezen. We hebben je laatst het stukje over het lezen van etiketten gestuurd. Ik weet niet of je dat gelezen hebt want daar stond het wel exact in.
Bekijk het etiket dus zorgvuldig. Misschien kan de de gele over doen aan wat mensen en de andere kopen.

Ik heb nog even in het algemeen gezocht naar waar koolhydraten in cacaopoeder nou vandaan komen maar kan dat nergens vinden. Ik ga het wel even vragen aan mensen die het ook kunnen weten. Nu wil ik het weten ook  ::)

35
Heb nog even het vergelijk gemaakt met de Dukan 1%. Die is inderdaad hetzelfde als de skinny body cacaopoeder.
Ook in die van Dukan zit dezelfde hoeveel koolhydraten. Dus het zou dus toch moeten kunnen.
Maar ik ben wel benieuwd waar die vandaan komen want dat vind ik uit de ingredienten niet terug. Ook niet bij die van Dukan.

36
Sorry maar de laatste twee plaatjes zijn te klein om er maar ook wat van af te lezen. Die van Dukan kan ik ook niet zien wat het is en dus ook niet opzoeken op Google.

The Skinny Body cacaopoeder hebben naar het lijkt wel 1 gram vet. Maar ik zie ook 11,7 gram koolhydraten. Waar die vandaan komen kan ik niet zien.
Er zit ook suiker in. Dat zou ik dus zeker niet aanschaffen.

Die van Nestle is weer een vieze instinker. Daar vermelden ze de percentages per serving. 5 gram is 1 serving dus het vet moet je vermenigvuldigen met 20 is dus 10 gram vet. Dan kan je beter raw cacao halen in de natuurwinkel.

37
In het bericht staat deze maar verder geen aanduiding. Welke bedoel je met deze?

38
Tips / Re: de 1% cacao is verkrijgbaar in de fanse dukan shop
« Gepost op: juli 04, 2016, 06:49:36 am »
Zie het vorige antwoord.

39
De caco is slecht verkrijgbaar op dit moment. Het is dus in de gaten houden, is het er meteen bestellen. Een goed alternatief is rauwe cacao die heeft meestal maar 6 tot 7% vet en kan je gebruiken als gedoogd product.

40
Sausjes en jam / Re: Rabarberjam - Fase 2 eiwit
« Gepost op: juli 01, 2016, 11:02:37 pm »
Het is fijn als je jezelf als nieuweling op het forum even voorstelt.
Nou en of je brood kunt eten. Wel Dukanbrood natuurlijk waarvan je op het forum heel veel verschillende recepten kunt vinden. Dat kan je al eten vanaf fase 1.

Overigens zijn we heel goed in staat om je reactie te lezen zonder zoveel uitroeptekens.

41
Ja voor dat laatste vooral uitkijken met serving van "LIGHT" Mayonaise

42
Het is zo'n beetje onze lijfspreuk. Laat je niet foppen door mooie marketing termen, maar lees het etiket. Dat dit echt nodig is blijkt wel uit dit artikel. Aan het eind vind je een test of je voldoende kennis hebt om etiketten te lezen.

Tegenwoordig kun je ook bitterballen uit de oven kopen. Hebben die minder calorieŽn dan gefrituurde bitterballen na bereiding?


In de caloriechecker van het Voedingscentrum vind je voedingswaarden van producten. Hier zie je dat er zelfs meer calorieŽn zitten in de bitterballen uit de oven en meer verzadigd, en dus ongezond, vet.

Bitterbal uit de oven (15 gram)
Energie: 45 kcal
Vet: 2,7 g
Verzadigd vet: 1,3 g
Koolhydraten: 3,4 g

Bitterbal gefrituurd (15 gram)
Energie: 35 kcal
Vet: 2 g
Verzadigd vet: 0,9 g
Koolhydraten: 2,5 g

Om te zorgen dat de speciale ovenbitterballen toch knapperig worden in oven, zijn ze anders samengesteld dan de normale bitterballen die knapperig worden door het frituurvet. Het vervelende van dit soort producten is dat ze gezonder lijken, terwijl ze dat dus niet per se zijn. Hierdoor zou je het idee kunnen krijgen dat je ze vaker kan eten, of er meer van kan eten en daar schiet je dan qua gezondheid weinig mee op. Bedenk daarom altijd bij snacks: niet te veel en niet te vaak.

Misleiding

Soms zijn verpakkingen en imagoís van producten wat misleidend. Bekijk daarom de voedingswaardetabellen op de verpakking om te zien of een gezonder uitziend product daadwerkelijk een betere keuze is. Laat jij je foppen door het etiket? Test jezelf op: www.voedingscentrum.nl/etiket

BRON: www.gezondheidsnet.nl

43
Vlees / Re: (Couscous met) kebabspiezen - Fase 2 eiwit - Fase 3
« Gepost op: juni 28, 2016, 06:38:33 am »
Volkoren couscous is niet toegestaan in fase 2 want dat bevat koolhydraten. Die mag je dan nog niet hebben. In fase 3 bij een koolhydraat maaltijd mag je dat weer wel. Dus je kan alleen de kebabspiezen (het vlees maken) in fase 2.

44
Tips / Re: 7 tips om minder zout te eten
« Gepost op: juni 25, 2016, 10:08:07 am »
Mijn tip is voor jou om gewoon recepten van het forum te gebruiken. Er zijn er zoveel en ook voor vis.

45
Tips / Re: 7 tips om minder zout te eten
« Gepost op: juni 24, 2016, 09:06:20 pm »
Je kunt ze het beste zelf maken. Een kruidenbuiltje is een zakje met verschillende kruiden wat je voor soep of sauzen kunt gebruiken.
http://www.soepmaken.nl/kruidenbuiltje

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 351
Back to top