Artyx

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Sweetpea

Pagina's: 1 ... 349 350 [351]
5251
Op de koffie / Re: De broodnodige beweging en oefeningen
« Gepost op: februari 22, 2012, 01:15:02 pm »
Ik heb thuis een cardio fitness apparaat staan en een wii fit. Beiden helpen mij om toch te bewegen. Ik hoef er het huis niet voor uit en kan het doen wanneer ik bijvoorbeeld een keer vroeg wakker ben.
Daarnaast probeer ik slim te bewegen. Zoals vandaag, ik wilde naar de Arena boulevard en normaal fiets ik dan. Nu met de fiets (voor de boodschappen) naar het winkelcentrum en vandaar heen weer gelopen. Dat waren dan toch weer 20 minuten en bij de Arena boulevard meteen een stoommandje gehaald.
Zo probeer ik het maar op te lossen.

5252
Cake, koek en ander (hartig) lekkers / Knapperig runderrookvlees voor bij ei
« Gepost op: februari 21, 2012, 05:37:07 pm »
De post over de runderrookvlees bij een ei bracht me op een idee.
Ik heb een bruineerstaal voor de magnetron Compact bacon rack. Daar heb ik de runderrookvlees plakjes opgelegd (twee op elkaar), keukenpapier erover heen. In mijn magnetron op 1200 watt 1,5 minuut.
Het resultaat na het laten afkoelen waren knapperige plakjes. Nu even in een zakje en crushen. Zo krijg je korrels van rundvlees een soort zout, heel lekker over een gebakken of gekookt ei.

Ik gebruik de bruineerstaal al een hele tijd en maak er gedroogde seranoham mee ipv bacon of spek bij de uitsmijter die mijn partner graag eet op een rustige zondagmorgen.

5253
Cake, koek en ander (hartig) lekkers / Runderrookvlees snack
« Gepost op: februari 20, 2012, 04:43:36 pm »
Oh wat moet je nou als je een feestje hebt.

Ik neem dan de verse kaas 0,2% vet en kruid deze op diverse manieren. Bedenk maar wat je lekker vind. Peperkorrels, verse kruiden, knoflook etc.
Neem plakjes runderrookvlees en smeer deze in met het mengsel.

Ik eet dan twee runderrookvlees rolletjes mee en niemand bemoeit je met jouw dieet (deed ik al toen ik nog niet met Dukan bezig was) ::)

Pagina's: 1 ... 349 350 [351]
Back to top