Artyx

Registratieovereenkomst

Welkom, leuk dat je een gratis dagboek wil starten op het dukandieet-forum.nl  Alle diensten van dukandieet-forum.nl  zijn gegarandeerd kosteloos. Wel vragen we je om de onderstaande tekst te lezen en akkoord te gaan met onze voorwaarden.

wat is dukandieet-forum.nl  ?

dukandieet-forum.nl  is een onafhankelijke, non-commerciele site waar dieet, voeding en gezondheid als hoofdthema van kracht is. dukandieet-forum.nl  neemt de uiterste zorg in acht bij het samenstellen en onderhoud van de informatie die je via de website kunt raadplegen. De inhoud van de paginas dienen echter uitsluitend voor persoonlijk gebruik. dukandieet-forum.nl  kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid/volledigheid van de gepresenteerde informatie op enig moment.

Voorwaarden:

Met het akkoord gaan met deze voorwaarden beloof je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiŽnteerde of andere inhoud die in strijd is met de wet. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "dukandieet-forum.nl " het recht heeft om op ieder moment een onderwerp of reactie te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven.

Back to top