Artyx

Auteur Topic: Chimichurri - Fase 2 (smaakmaker)  (gelezen 1483 keer)  Share 

Sweetpea

  • Een gefluisterd woord kan men mijlen ver horen.
  • Beheerder
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 13629
  • Country: nl
  • Karma: +14/-14
  • Leeftijd: 56
  • Locatie: Amsterdam
    • Bekijk profiel
Chimichurri - Fase 2 (smaakmaker)
« Gepost op: augustus 16, 2013, 12:31:51 pm »
Ingredienten:
6 tenen knoflook
3 laurierblaadjes
2 spaanse pepers zonder zaadjes
Zout
1/2 bosje peterselie
1/2 bosje oregano
1/2 deciliter witte azijn
1 deciliter olijfolie

Bereiding:
Doe de knoflook, de laurier, de pepers en de azijn in een blender en maak hiervan een puree.
Hak de peterselie en de oregano fijn en doe deze in een kom samen met de olijfolie. Roer de puree hierdoor en laat het geheel minstens een uurtje in de
koelkast staan.

Gebruik deze saus bij rundvlees etc. Niet meer dan 2 el per dag ivm de olijfolie.

BRON: smulweb.nl
Afvallen is geen medicijn voor het leven.

Dukan Dieet Forum

Chimichurri - Fase 2 (smaakmaker)
« Gepost op: augustus 16, 2013, 12:31:51 pm »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 
Back to top